سه شنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۷:۵۹ ق.ظ
اَردَک
خب از این به بعد آشپزی هم به موضوعات وبم اضافه می شه :))
امروز می خوام یه نون محلی رو بهتون معرفی کنم که مخصوص ترک زبان هاست:) طرز تهیه و پخت این نون خیلی آسونه و خیلی هم خوشمزه است.
موادی که احتیاج دارید: آرد، مایه خمیر، شکر، زرد چوبه،(بکینگ پودر، زرده تخم مرغ؛ شیر، زعفران).
همه ی این مواد رو با هم مخلوط می کنید و می ذارید چند ساعت بمونه البته بعد از این که مایع خمیرتون عمل اومد؛ بعد تو روغن داغ سرخش می کنید. حتی بدون مواد داخل پرانتز هم می تونید این نون رو درست کنید مثل قدیمیها و مثل ما؛
ما بند انگشتیشو ذرست کردیم... بفرمایید :)
۹۵/۰۲/۲۱
آذری زبانها خیلی با سلیقه و دوست داشتنی هستند . . .