شاید اینجا دارم بلند بلند فکر می کنم

بایگانی
سه شنبه, ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۷:۵۹ ق.ظ

اَردَک

خب از این به بعد آشپزی هم به موضوعات وبم اضافه می شه :))

امروز می خوام یه نون محلی رو بهتون معرفی کنم که مخصوص ترک زبان هاست:) طرز تهیه و پخت این نون خیلی آسونه و خیلی هم خوشمزه است.

موادی که احتیاج دارید: آرد، مایه خمیر، شکر، زرد چوبه،(بکینگ پودر، زرده تخم مرغ؛ شیر، زعفران).

همه ی این مواد رو با هم مخلوط می کنید و می ذارید چند ساعت بمونه البته بعد از این که مایع خمیرتون عمل اومد؛ بعد تو روغن داغ سرخش می کنید. حتی بدون مواد داخل پرانتز هم می تونید این نون رو درست کنید مثل قدیمیها و مثل ما؛                       

ما بند انگشتیشو ذرست کردیم... بفرمایید :)

 اردک 1اردک 3

۹۵/۰۲/۲۱
مهناز

نظرات  (۸)

۰۳ خرداد ۹۵ ، ۰۸:۲۳ دل سوختگان
باید خوشمزه باشه . . .
آذری زبانها خیلی با سلیقه و دوست داشتنی هستند . . .

پاسخ:
بله خیلی :) لطف دارین شما
۱۱ خرداد ۹۵ ، ۰۷:۱۳ احساس نویس
خیلی هم عالی ...
من هنوزم درگیر اینم که چطور پیاز رو یکسان خورد کنم ...
اینم سعی میکنم درست کنم ولی فکر نکنم این شکلی بشه !!!
پاسخ:
مگه خیلی مهمه؟ :0 اتفاقا ممکنه خیلی هم بهتر ، قشنگ تر و خوشمزه تر بشه. پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
رفتم که درست کنم...
به نظرم خوب باشه..
پاسخ:
چه خوب... نتیجه شو بهم بگو منتظرم.
۱۴ خرداد ۹۵ ، ۱۵:۱۷ بانوی دریا
من که خیلی اردک دوست دارم ،مامانم همیشه درست میکنه ولی اردک عید با تخم مرغ رنگی یه چیز دیگه است اونم واسه صبحانه...
پاسخ:
منم :)))) اتفاقا فردا، پس فردا بازم می خوایم درست کنیم:) ما هر وقت که دلمون اردک می خواد درست می کنیم و خیلی هم می چسبه. میگن که تا چند سال پیش مامانا برای پسرای سربازشون درست می کردن که با خودشون ببرن خدمت؛ خیلی جالبه نه؟! به نظرم چون هم مقویه هم ماندگاریش زیاده.
۱۹ خرداد ۹۵ ، ۱۵:۴۲ بانوی دریا
بالاخره عکس های این اردک ها رو دیدم خیلی زیبا وباسلیقه بهتون تبریک میگم.منم دلم خواست.مامانم به صورت گرد درست میکنه من فقط سرخش میکردم تا حالا هم سعی نکردم ازش یاد بگیرم آخه زیاد درست میکنه خیلی وقت میبره چشمم ترسیده.اگه بشه آنقدی درست کرد حتما یاد میگیرم درست میکنم.
پاسخ:
خیلی خیلی ممنونم. آخی فدای دلت. اتفاقا ما هم خیلی زیاد درست می کنیم و این اردک هایی که تو عکس می بینی فقط یک دهم اردک هائیه که درست کردیم :))))))))))) از این به بعد سعی کن ازش یاد بگیری و هر وقت دلت خواست یه کم برا خودت درست کنی اونم هر شکلی که دلت خواست :)
من خالم همیشه از اینا درست میکنه
و ما فقط زحمت خوردنش رو میکشیم
خیلی خوشمزه س لامصب
پاسخ:
نوش جونتون. دست خاله جونتون درد نکنه واقعا. چه خاله مهربونی. خیلی...
۰۲ آبان ۹۷ ، ۱۳:۳۹ صبورا کرمی
جاجان از هر کدوم چقدر؟ من که تا حالا اسم این نون رو نشنیدم اصلا تصوری از مقدار ندارم. 
یه سوال دیگه ای هم هست،  نوشتی همه رو با هم مخلوط میکنیم بعد از اینکه نون ور اومد. یعنی اول ارد و خمیر مایه و آب رو قاطی کنیم وقتی عمل اومد اونوقت بقیه شم اضافه کنیم؟
پاسخ:
خب هم می تونی اول آرد و خمیر مایه و آب رو قاطی کنی وقتی چند ساعت استراحت کرد، شکر و زدچوبه رو با مقداری آب و آرد بهش اضافه کنی همم می تونی همون اول همه رو با هم اضافه کنی و بزاری استراحت کنه. ما شب درست می کنیم تا صبح استراحت می کنه. 
زرد چوبه و زعفران هر قدر که دوست داری نونت طلایی تر بشه اضافه کن. شیر هم که اگه خواستی به جای آب تو درست کردن خمیرت استفاده می شه. خمیرت باید جوری بشه که به دست نچسبه، شل نباشه! 
خمیرتم اگه اندازه یه کاسه متوسط باشه کلی نون کوچولو می تونی درست کنی. بزرگش هم درست می کنن ولی هم کوچولوهاش شکیل تره و هم راحت تر.
شکر هم هر قدر که خواستی نونت شیرین باشه یا نباشه. مثلا برا یه کاسه خمیر فکر کنم دو قاشق غذاخوری یا یکو نیم قاشق خوب باشه.
آسونه درست کردنش یه بار درست کنی دستت میاد.
من از اونائیم که چشمی بلدم مقدارها رو :)))
تو نت هم فکر کنم باشه طرز درست کردنش ولی همینجوری درست می شه. یه بار مقدار کمش رو درست کن تا دستت بیاد.

فکر کنم کاملا مشخصه چتر وا کردم تو وبلاگت 

بهرحال من چندوقت پیش ازینا گرفتم و خیلی خوشمزه بود از یه کاروان غذا 

الان که اینو دیدم خوشحال شدم که اسمشو می دونمم 

 

پاسخ:
خیلی هم خوش اومدی. وبلاگمو با حضور و انرژیت نورانی کردی✨☺️

جدی؟! چه باحال!

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">